Räppärille hämmentävä kitara – mallia AK-47 -rynnäkkökivääristä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Haitilaissyntyinen räppäri Wyclef Jean tunnetaan soolouransa lisäksi myös hiphop-trio The Fugeesin jäsenenä. Taannoin miehestä levisi uutisia, joiden mukaan häntä olisi ammuttu. Tähti oli kuitenkin vain loukannut kätensä lasinpalaan.

Nyt Wyclef Jean on saanut poikkeuksellisen kitaran, joka on saanut mallinsa AK-47 Kalasnikov -rynnäkkökivääristä. Erikoisen kitaran on tehnyt käsin kitaramestari Jimmy DiResta, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilöllisiä kitaroita supertähtien tarpeisiin. Toisessa kuvassa mies itse nähdään poseeraamassa tuotoksensa kanssa ennen sen toimittamista.

Kuva: Splash, Jimmy DiResta
Kuva: Splash, Jimmy DiResta
Kuva: Splash, Jimmy DiResta
Kuva: Splash, Jimmy DiResta

Wyclef Jean perusti The Fugees -yhtyeen ystävänsä Prasin ja luokkatoverinsa Lauryn Hillin kanssa. Aluksi kokoonpanon nimi oli Tranzlator Crew, mutta bändi muutti sittemmin nimensä tunnetuksi tulleeseen muotoon. Yhtye teki läpimurtonsa toisella The Score -albumillaan. Vuonna 1997 The Fugees hajosi ja sen jäsenet suuntautuivat omiin sooloprojekteihinsa.