Tampereen ydinkeskustaan 500 asiakaspaikan ponttoniravintola

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintolalaivojen kulttuuri on Suomessa ollut vahva jo kymmenien vuosien ajan, ja sellaisia löytyykin maasta lukuisia. Nyt Tampereella mennään askel eteenpäin, kun ravintolalaivan yhteyteen avataan peräti 300 asiakaspaikkainen 40 metriä pitkä uiva ponttoniravintola.

Kuva: Koskiravintolat
Kuva: Koskiravintolat

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna avattava Laituri-niminen ravintola sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa Ratinan Suvannossa, Koskiravintolat Oy:n toimitusjohtaja Teemu Aaltonen kertoo.

Ponttoniravintolan lisäksi samaan yhteyteen tulee myöhemmin myös saman yrityksen ostama 40 metriä pitkä ravintolalaiva M/S Tampere, joten uivalla ravintolalla on lopulta mittaa kokonaisuudessaan lähes sata metriä. Laivassa asiakaspaikkoja on 200.