Audrina Patridge ulkoilutti silikonirintojaan Tahitilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Audrina Patridgen rinnat olivat viime vuonna otsikoissa, sillä niiden silikonit olivat luonnottoman näköiset. Nykyisin muodot ovat jo hieman luonnollisemmat, kun televisiotähti joutui käymään korjausleikkauksessa.

Viime aikoina Audrinaa ei ole julkisuudessa nähty, mutta nyt hänet on kuvattu viettämässä luksuslomaa Tahitilla. Bikineissä rannalla nautiskellut realitytähti ei ollut pukeunut ylleen kovinkaan paljastavia bikineitä, joten hänen keinotekoisten muotojensa nykytila jäi selvittämättä.

28-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.