Kim Kardashian ei halua lahjoja lapselleen – rahat tekevät hyvää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West odottelevan parhaillaan esikoislapsensa syntymää, ja raskausaikaa onkin ollut yksi viihdemaailman tämän vuoden suurimmista puheenaiheista. Raskausajan kerrotaan koetelleen Kimiä, sillä hän paljasti äskettäin kärsineensä kivuista ja peloista odotusaikanaan.

Nyt Kimin ja Kanyen kerrotaan tehneen selväksi perheilleen, ystävilleen ja faneilleen, etteivät he halua näiden ostavan tulevalle lapselle lahjoja. TMZ-verkkosivuston mukaan pariskunta toivoo onnittelijoiden sen sijaan lahjoittavan lahjasummansa Chicagossa sijaitsevalle Lurien lastensairaalalle, jossa Kanye itse syntyi.

Verkosta kerrotaan jo löytyvän myös Kimin ja Kanyen nimissä olevia lahjatoivelistoja, mutta ne ovat kuitenkin tekaistuja.

Kimin Khloe-sisko paljasti taannoin haastattelussa kurvikaunottaren kärsivän kivuista, joita hänellä on selän, rintojen ja jalkojen alueella. Kimin silmiin myös sattuu ja hänen kynsiinsä koskee, mikä saakin realitytähden itkemään paljon. Kardashian itse kertoi hiljattain pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa.