Nerokas herätyskello – pommiin nukkuminen tulee kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin monet ihmiset ovat korvanneet herätyskellonsa kännykällä, mutta niiden luotettavuus on todettu aika ajoin huonoksi. Monilla on myös tapana klikata herätys pois ja jatkaa autuaita uniaan pidempään kuin olisi saanutkaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt asiaan on keksitty nerokas apu. Kyseessä on uutuustuote, jonka huomiotta jättäminen tulee nukkujalle kirjaimellisesti kalliiksi. Herätyskellossa on nimittäin sisäänrakennettu paperisilppuri, johon laitetaan illalla seteliraha.

Mikäli käyttäjä ei aamulla herää kellon soittoon, tuhoutuu seteli käyttökelvottomaksi silppurissa. Monissa maissa rahojen tuhoaminen on laitonta, joten Suomessakin tämän laitteen käyttäminen lienee kyseenalaista. Thaimaassa sen sijaan laite voisi tuoda vankilatuomion.