Pidätyskuva vailla vertaa – poliisi päätti julkaista netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti Yhdysvalloissa poliisit julkaisevat usein pidätyskuvia verkossa kaikkien saataville. Usein varsinkin hieman poikkeukselliset kuvat päätyvät nopeasti verkkoon, jossa ne lähtevät usein leviämään kulovalkean tavoin erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

Nyt Yhdysvalloissa Oklahoman Tulsassa sijaitsevan poliisilaitoksen väki on julkaissut verkossa 32-vuotiaan Cabrone Deron Brewerin pidätyskuvan. Brewer pidätettiin hänen jäätyä kiinni rattijuopumuksesta.

Häistä kännissä kotiin ajamaan lähtenyt mies oli jäänyt autollaan jumiin junanraiteille. Vielä poliisiasemalle päästyään mies oli hilpeässä juhlakunnossa, joten hän päätti pitää hieman hauskaa pidätyskuvassa. Hän itsekin kertoi poliiseille yrittävänsä ottaa pidätyksestään kaiken irti.