Pikkupoika ripitti poliisia! Videosta valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime päivinä puhuttu jonkin verran poliiseista ja heidän suhteestaan julkisuuteen. Eräs pykälistä ilmeisen tietämätön poliisi haukkui Nelosen uutiset, vaikka uutiskuvaaja oli toiminut täysin laillisesti. Nyt poliisille naureskellaan Yhdysvalloissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on noussut hitiksi video, jossa pikkupoika ripittäää toden teolla erästä väärin pysäköinyttä poliisia. Las Vegasissa poliisi oli pysäköinyt moottoripyöränsä lain vastaisesti jalkakäytävälle hakeakseen itselleen limsan.

Poika huomasi tilanteen ja ryhtyi kuvaamaan sitä videolle. Pian poliisi saapuu paikalle, ja pikkupoika ryhtyy vaatimaan poliisilta selitystä ja tämän virkamerkin numeroa. Video julkaistiin jo syyskuussa 2012, mutta vasta tällä viikolla se on saanut valtaisan suosion verkossa ja noussut suureksi hitiksi. Tähän mennessä video on katsottu jo 4,5 miljoonaa kertaa.