Pusukamera taltioi pariskunnan riidan – tuliko ero?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana, että kun urheilupeleissä yleisöä kuvaava kamera zoomaa katsomossa istuvia pariskuntia, on heidän annettava toisilleen suukko. Se näytetään sitten urheiluareenan isolla screenilla, ja muu yleisö voi ihastella romanttista kuhertelua.

Yleensä pariskunnat ovat kunniasta innoissaan ja esittelevät mielellään pusuttelutaitojaan katsomolle. Baseball-joukkue Fresno Grizzliesin peliä katsomassa olleet joutuivat todistamaan hiljattain pusukameran kautta erään pariskunnan kinkkisen tilanteen, sillä eräs mies ei suostunutkaan suudeltavaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pariskunnan nainen huomasi pusukameran kuvaavan heitä ja hän yritti saada suudelmaa vieressään istuvalta miesystävältä. Mies kuitenkin puhui puhelimeen ja torjui naisen pussailuyrityksen. Kamera kuvasi sen jälkeen muitakin pusuttelijoita, mutta palasi myöhemmin samaan pariskuntaan, eikä nainen onnistunut saamaan muiskua toisellakaan kuvauskerralla.

Muu yleisö oli miehen käytöksestä selkeästi kummastunut, ja kun kamera kuvasi pariskuntaa kolmannen kerran, näytti neitokainen vieressään istuneelle törkimykselle närhen munat. Videota on veikattu tekaistuksi, mutta se on silti hyvä muistutus siitä, miten pienistä pusuista arkipäivän romantiikka rakentuu.