Tampereen Teatterissa aaveita?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aaveisiin uskominen jakaa vahvasti ihmisten mielipiteitä. Suomalainen Aavedata-ryhmä on ryhtynyt tutkimaan aaveiden olemassaoloa ympäri Suomea, ja tutkimuksen tuloksena tullaan julkaisemaan useita selkäpiitä karmivia videoita.

Kuva: Aavedata
Kuva: Aavedata

Nyt vuorossa on ollut yli satavuotias Tampereen Teatteri, jossa käytiin verisiä taisteluja vuonna 1918. Onko tältä ajalta jäänyt taloon aaveita, jotka ovat siellä edelleen jumissa? Jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä asiasta ohessa nähtävän videon perusteella. Emme suosittele videota herkimmille, sillä se voi viedä yöunet. Edellinen tutkimuskohde oli Turun Linna.

– Turun linna oli todella upea tutkimuskohde sen historiallisen statuksen ja rikkaan menneisyyden vuoksi. Turun linnassa on koettu paljon paranormaaleiksi luokiteltuja tapauksia, Aavedata perustelee Turun linnan valitsemista tutkimuskohteeksi.