Rokkari haukkui Gangnam Style -tähden ”Musiikin herpes!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu amerikkalainen rockyhtye Green Day julkaisi viime vuonna uuden ¡Uno!, ¡Dos! ja ¡Tre! -albumitrilogian. Yhtyeen uraa on varjostanut nokkamies Billie Joe Armstrongin päihteiden käyttö, sillä mies vietti viimesyksyisen romahduksensa jälkeen aikaa vieroitushoidossa.

Green Dayn Billie Joe Armstrong ei mitä ilmeisimmin ole korealaisen muusikon, PSY:n, fani. Rokkari ilmaisi mielipiteensä viimevuotisesta Gangnam Style -hitistä ja taannnoisesta Getleman -kappaleesta tunnetusta tähdestä jakamalla tästä Twitter-tilillään kuvan ja haukkumalla miestä kovin sanoin.

– Tämä mies on musiikin herpes. Kun luulet sen kadonneen, se palaa takaisin, Billie Joe Armstrong sivalsi.

PSY ei kuitenkaan ole raivoissaan rockbändin keulahahmon solvauksesta. Fuse-lehden haastattelussa mies kysyi ensin, mikä herpes on. Sitten hän totesi vertauksen olevan tavallaan hieno.

– Minä oikeastaan pidän siitä. Hän sanoi, että olen kuin herpes… Joka palaa aina takaisin. Se on todella hienoa. Kiitoksia, PSY kommentoi tyynesti.

Green Dayn jäsenet kertoivat aikaisemmin olevansa innoissaan päästessään nousemaan jälleen esiintymislavoille. He toteavat heidän intohimonsa musiikkia kohtaan vain kasvaneen laulajan päihdehoidosta johtuneen tauon aikana. Tuleva kiertue alkaa 28. maaliskuuta Yhdysvaltain Chicagosta. Green Dayn kolmen levyn trilogian viimeinen osa ¡Tré! näki päivänvalon joulukuussa 2012.