Charlie Sheenin exä menetti lapsensa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

42-vuotiaalla Denise Richardsilla on Charlie Sheenin kanssa kaksi lasta. Richards adoptoi taannoin perheeseen Eloise-tyttövauvan. Nyt näyttelijäkaunotar on yllättäen määrätty myös Sheenin toisen exän, Brooke Muellerin, lasten väliaikaiseksi huoltajaksi.

Charlie Sheenin moniongelmainen ex-vaimo Brooke Mueller joutui viime viikolla psykiatriseen hoitoon muun muassa reseptilääkkeiden väärinkäytösten johdosta. Samalla hänen ja Sheenin neljävuotiaat kaksospojat annettiin väliaikaisesti Denise Richardsin huostaan. Nyt Mueller on yrittänyt oikeusteitse saada lapsensa siirrettyä Richardsilta veljensä holhoukseen.

Oikeus ei kuitenkaan suostunut neitokaisen pyyntöön, Radar Online -sivusto uutisoi. Kaksospojat Bob ja Max jäävät siis Richardsin huostaan vielä määräämättömäksi ajaksi. Tuomari ei myöskään suostunut siihen, että Brooke tapaisi lapsiaan. Nainen on tällä hetkellä hoidettavana lääkeriippuvuutensa takia, eikä tuomari kokenut, että vieroitusklinikka on sopiva paikka lapsille.

Viranomaisten mukaan tilanteen on muututtava huomattavasti, ennen kuin Brookea voi jälleen edes harkita kaksospoikien huoltajaksi. Charlie Sheen kerrotaan tapaavan lapsiaan väliaikaisen järjestelyn ansiosta useammin, sillä hän asuu samalla asuinalueella Denise Richarsin perheen kanssa. Oikeus on kieltänyt Sheenia pitämästä yhteyttä lasten Brooke-äitiin huoltajuusasioihin liittyen.

Denise Richards erosi Charlie Sheenistä jo vuosia sitten. Sheenin ja Muellerin liitto taas kesti ainoastaan vuodesta 2008 vuoteen 2010. Kaksikko on sittemmin käynyt kiivasta taistelua yhteisistä pojistaan, jonka aikana Mueller on muun muassa ottanut lähestymiskiellon Sheeniä vastaan.