Gisele Bundchen esitteli bikinikroppaansa – liian vanha herutuskuviin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen Gisele Bundchen on yksi tämän hetken eniten tienaavista huippumalleista. Supermallin uran lisäksi Bundchenin aikaa vie perheenäitinä oleminen. Tähti nimittäin synnytti taannoin toisen lapsensa, Vivian-tyttären.

32-vuotias mallikaunotar on nyt jakanut bikinivartaloaan esittelevän kuvan Twitter-tilillään. Peilin kautta otetussa kuvassa Gisele Bundchen poseeraa purppuranvärisissä bikineissä paikassa, joka vaikuttaisi palmuista ja aurinkotuoleista päätellen olevan yleellinen lomakohde.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Gisele Bundchenilla on hallussaan ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.