Lily Aldridgea ei heti uskoisi tuoreeksi perheenäidiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartiin nousee vuosittain muutamia tähtiä, joista vain osa tulee sinne jäädäkseen. Useimmat viime vuosina jalkansa oven väliin saaneista kaunottarista ovat olleet Victoria’s Secretin malleja. Yksi heistä on 26-vuotias Lily Aldridge.

Kings of Leon -yhtyeen keulahahmon Caleb Followillin kanssa naimisissa oleva Lily Aldridge karisti taannoin raskauskilonsa nopeasti ja palasi jälleen malliksi. Nyt hänet on ikuistettu jälleen bikinikuvauksissa rannalla.

Mallikaunotar esiintyi vastikään New Yorkissa Victoria’s Secret -muotinäytöksessä, jonka catwalkilla Lily esitteli timmiä vartaloaan. Onnellinen äiti kertoi suuntaavansa muotinäytöksen jälkeen ravintolaan syömään jättimäisen hampurilaisaterian.

Lily Aldridge on amerikkalainen mallikaunotar, joka tuli vuonna 2010 kertaheitolla tunnetuksi Victoria’s Secretin mallina. Hänen malliuransa sai tosin vauhtia jo vuonna 2003, kun Lily poseerasi Vogue-lehden espanjankielisen version ja muutaman muun lehden kannessa. Myös Lilyn pikkusisko Ruby Aldridge työskentelee mallina.