Luotettavimmat julkkikset listattiin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Reader’s Digest -lehti on suorittanut lukijoilleen kyselyn siitä, kuka on Amerikan luotettavin ihminen. Nyt kyselyn tulokset ovat selvillä – ja listan epäluotettavimman ihmisen titteli on monien yllätykseksi mennyt yhdelle Hollywoodin suosituimmista näyttelijöistä.

Twilight-elokuvista supersuosioon ponnahtanut Kristen Stewart on nimittäin maan sadan luotettavimman ihmisen listan viimeisimpänä. Saman, lievästi kyseenalaisen kunnian neitokaisen kanssa jakaa niin ikään menestysnäyttelijä Tom Cruise. Lehden lukijoiden mukaan luottamus ”ansaitaan ihmisen suoraselkäisyyden ja luonteen avulla”.

Stewartin suhde naimisissa olleeseen elokuvaohjaajaan Rupert Sandersiin ei siis mitä ilmeisemmin herättänyt amerikkalaisissa suunnatonta luottamusta. Sen sijaan Tom Hanks koettiin erittäin luotettavana, sillä hän vei listauksen kärkisijan. Toiseksi sijoittui Sandra Bullock ja kolmanneksi Denzel Washington. Viiden kärkeen ylsivät myös Meryl Streep ja professori Maya Angelou.