Megan Foxia seksikkäämpää pyöräilijää saa hakea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien miesten päiväunien kohde Megan Fox synnytti viime vuoden syyskuussa Noah-pojan. Näyttelijätär ei kuitenkaan jättänyt näyttelemistä, ja ohjaaja Michael Bay pelasti hänen uransa hautaamalla sotakirveen ja antamalla roolin uudesta Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvasta.

Elokuvaa kuvataan parhaillaan, ja eilen Megan Fox nähtiinkin tähdittämässä leffan pyöräilykohtausta. Samalla voitiin huomata, että neitokainen lienee yksi maailman seksikkäimmistä naisista – vaikka yllä olisi pyöräilijän asu. Fox näyttelee elokuvassa mutanttininjakilpikonnien ihmisystävää, toimittaja April O’Neilliä.

Teinimutanttininjakilpikonnat ovat aikaisemmin seikkailleet sarjakuvissa, viidessä elokuvassa ja lukuisissa animaatiosarjoissa. Michael Bayn Turtles-elokuva joutui taannoin vastatuuleen sarjan fanien osalta, sillä kilpikonnien taustatarinaa aiottiin muuttaa valkokangasta varten. Sittemmin projekti aloitettiin alusta uuden käsikirjoituksen kera.

Megan Fox on naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli aiheutti mediassa aikoinaan kohua saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Viime vuonna Fox esiintyi kolmessa elokuvassa, kuten This Is 40 ja Diktaattori.