Nina Dobrevin povi loksautti miesten leuat – tässä rohkea asu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Nina Dobrev on noussut tunnetuksi erityisesti Vampyyripäiväkirjat-sarjasta, jossa hän näyttelee Elena Gibert -nimistä hahmoa. Mallinakin työskennellyt Nina ei ole toistaiseksi juuri kohuotsikoissa ryvettynyt.

Kuvankaunis Nina Dobrev on kuitenkin päätynyt lehtien otsikoihin usein näyttävillä asuvalinnoillaan. Nyt 24-vuotias kaunotar kuvattiin saapumassa New Yorkissa järjestetyn MET-gaalan jatkojuhliin. Ninan kokomustan asuvalinnan antoisa kaula-aukko käänsi varmasti useitakin katseita puoleensa illan aikana.

24-vuotias bulgarialaiskanadalainen Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Ninalla oli muun muuassa pieni rooli vuonna 2010 julkaistussa eroottisessa trillerissä Chloe.