Poliisi iski konserttiin – takavarikoi bändistä tietämättömien liput

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Walesilaiset The Vaccine -yhtyeen fanit jaettiin hiljattain tosifaneihin ja valefaneihin. Kastijaon suoritti poliisi, joka poisti kaikilta yhtyeen konserttiin jonottaneilta ihmisiltä pääsylipun, mikäli he eivät esimerkiksi tienneet bändin laulajan nimeä sitä kysyttäessä.

Pääsylipun ostaneet ihmiset jonottivan The Vaccinen keikalle ensin ihan normaalisti. Yhtäkkiä paikalle saapui järjestyksenvalvojien lisäksi poliiseja, jotka alkoivat kyselemään jonon alkupäässä seisoneilta ihmisiltä yhtyeeseen liittyviä kysymyksiä. Kaikki jonottaneet olivat ostaneet keikalle yli 22 euron arvoisen sisäänpääsylipun.

Poliisi muun muassa kysyi yhtyeen nimen lisäksi bändin laulajan ja albumien nimiä. Ainakin kuusi väärin vastannutta ihmistä poistettiin jonosta ja heidän lippunsa takavarikoitiin. Lisäksi keikalta poistettiin sisätiloista kaksi ihmistä. Tempauksen avulla yritettiin paljastaa keikalle pyrkineet taskuvarkaat, Daily Mail raportoi. Lipun menettäneet keikkakävijät ovat ilmaisseet pettymyksensä poliisin toimintaa kohtaan ja vaativat lippurahojaan takaisin.