Shauna Sand poseerasi Playboy-bileissä – ei juuri mitään luomua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-malli Shauna Sand haastoi taannoin entisen pomonsa oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta, koska hänen mukaansa työsuhde juhlasuunnittelijana päättyi esimiehen taholta seksin ehdotteluun ja kourimiseen.

Eilen 41-vuotias silikonibeibe kuvattiin kuitenkin Playboy Mansionissa järjestetyissä perinteisissä Playboys 2013 Playmate Of The Year -lounastilaisuudessa, jonne kerääntyy lehden mallikaunottaria vuosien varrelta. Shauna taisi olla yksi tapahtuman leikellyimmistä tähdistä, sillä hänen vartalossaan ei ole enää jäljellä juurikaan luomua.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.