Tosielämän täydelliset naiset lopetetaan? Tähdet ryhtyivät ahneiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Täydelliset naiset -draamasarjan menestys synnytti liudan tosielämän rikkaiden kotiäitien luksuselämää kuvaavia sarjoja. Tällaisia sarjoja ovat olleet esimerkiksi The Real Housewives of Orange County, The Real Housewives of Beverly Hills ja The Real Housewives of New York.

Nyt New Yorkin rikkaiden kotiäitien elämästä kertovan sarjan tulevaisuus on kuitenkin vaakalaudalla. Syynä on realitysarjan tähtien vaatimat rahakkaan palkankorotukset. TMZ-verkkosivuston mukaan Bravo-kanavan tarjoama sopimus kuudennesta tuotantokaudesta ei miellyttänyt The Real Housewives of New York -sarjan kotiäitiä.

Naiset ovatkin nyt ilmoittaneet Bravo-kanavalle, etteivät he lähde mukaan kuudennelle tuotantokaudelle, mikäli kaikki heistä eivät saa mittavia palkankorotuksia. Televisiokanavan kerrotaan olevan tilanteesta raivoissaan, ja he ovat puolestaan ilmoittaneen naisilla olevan tämä viikko aikaa kirjoittaa sopimukset sellaisenaan, tai heidät potkitaan sarjasta pihalle.