Edward Furlongia ei ole tunnistaa – tältä moniongelmainen tähti näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Edward Furlong tuli aikoinaan tunnetuksi Terminator 2 -elokuvasta. Viime vuosina mies on ollut otsikoissa lähinnä oltuaan ongelmissa lain kanssa. Näyttelijä on jälleen joutumassa vankilaan, ja syynä tähän on kaksi ehdonalaisen tuomion rikkomista.

Nyt 35-vuotias Edward on kuitenkin ehtinyt osallistua elokuva-alan juhliin Las Vegasissa, sillä hänet kuvattiin eilen ”vähemmän tyylikkäässä” asukokonaisuudessa Matt’s Choice -elokuvan ensi-iltaesityksen punaisella matolla.

20130511-234303.jpg

20130511-234310.jpg

Edward Furlong erosi ex-vaimostaan Rachael Kneelandista vuonna 2009. Avioeron seurauksena Furlongille määrättiin kolmen vuoden lähestymiskielto Rachaeliin, joka väitti miehen uhkailleen häntä murhalla ja itsemurhalla. Edward Furlongilla tiedetään olleen myös pahoja alkoholi- ja huumeongelmia. Valkokankaan puolelta näyttelijä tunnetaan esimerkiksi elokuvista Terminator 2, American History X ja The Green Hornet.