Tunnistaisitko nämä pikkutytöt? Kim Kardashian julkaisi lapsuuskuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West odottelevan parhaillaan esikoislapsensa syntymää, ja raskausaika onkin ollut yksi viihdemaailman tämän vuoden suurimmista puheenaiheista. Taannoin pariskunnan kerrottiin toivovan, että lähipiiri lahjoittaisi lapsen lahjarahat hyväntekeväisyyteen.

Nyt Kim Kardashian on julkaissut Instagram-kuvablogissa vanhan otoksen itsestään ja Kourtney -siskostaan. Kuvassa Kim ja Kourtney ovat lapsia, ja he poseeraavat kameralle samanlaisissa vaatteissa. Tyttöjen paitoja koristaa K-kirjain, joka viitannee heidän etu- ja sukunimeen.

Kimin Khloe-sisko paljasti taannoin haastattelussa kurvikaunottaren kärsivän kivuista, joita hänellä on selän, rintojen ja jalkojen alueella. Kimin silmiin myös sattuu ja hänen kynsiinsä koskee, mikä saakin realitytähden itkemään paljon. Kardashian itse kertoi hiljattain pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa.

20130512-000147.jpg