Mies pakeni poliisia – suoraan alligaattorin hampaisiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rikolliset eivät tunnetusti ole niitä yhteiskunnan terävimpiä yksilöitä. Nyt eräs amerikkalaisrikollinen on noussut otsikoihin tyhmyytensä lisäksi epäonnensa myötä. 20-vuotiaan Bryan Zunigan koettelemus sai alkunsa siitä, kun hän päätti lähteä juosten poliisia karkuun.

Floridalaismiehen ajama auto pysäytettiin Tampa Bayssä torstaina aamuyöllä. Poliisi pysäytti Zunigan, koska tämä ei onnistunut pysymään autollaan omalla kaistallaan, Tampa Bay Times -lehti uutisoi. Nuorukaisella ei myöskään ollut voimassa olevaa ajokorttia, joten poliisin pysäyttäessä hänet hän päätti ratkaista tilanteen ottamalla jalat alleen.

Onnettomat sattumukset eivät kuitenkaan Zunigan kohdalla päättyneet tähän. Amerikkalaismies oli nimittäin pakomatkallaan törmännyt alligaattoriin läheisellä vedenpuhdistamolla. Kohtaamisen seurauksena eläin oli purrut Zunigaa kasvoihin ja käsivarteen. Poliisit kävivätkin noukkimassa miehen paikallisesta sairaalasta 20 tuntia tämän karkaamisen jälkeen.

– Hän vain sanoi, että alligaattori hyökkäsi hänen kimppuunsa. On yhä epäselvää, miten hän pääsi sairaalaan, paikallisen sheriffin edustaja Cristen Rensel selittää lehdelle.