Mies myi koko omaisuutensa ja lähti reissuun – tässä huikea tulos

Lifestyle Matkailu Nettivideot · Terhi Piiroinen

Kuulemme usein upeista moottoripyörämatkoista, joissa joukko motoristeja ajaa esimerkiksi Euroopan mantereen halki, mutta harvoin kaksipyöräisellä kulkevat pääsevät toteuttamaan niin huimaa reissua kuin teksasilainen nuori mies teki.

Alex Chacon ajoi yksin moottoripyörällään 503 päivän aikana yhteensä 132.705 kilometriä ja reitti kulki 22 maan läpi. Seikkailunhaluinen motoristi kuvasi koko reissun ajan tunnelmiaan, ja koosti yli 600 tunnin kuvausmateriaalista näyttävän alle 10 minuuttisen videon koko maailman pällisteltäväksi.

20130512-154216.jpg

Huikeat maisemat vievät matkavideon katsojat Alaskasta Yhdysvaltojen maaseudun, nähtävyyksien ja autiomaiden kautta aina Etelä-Amerikan vaikeakulkuisille sademetsä- ja suoalueille asti. Mies haaveilee kotisivujensa mukaan omasta moottoripyöräaiheisesta matkailuohjelmasta – eikä suotta. Hänen The Modern Motorcycle Diaries -video kertoo reissusta enemmän kuin tuhat sanaa.

Alex oli myynyt ennen matkaa koko omaisuutensa unelmareissun mahdollistamiseksi. Nyt mies tekee moottoripyöräilyn ohella hyväntekeväisyystyötä Children of Uganda -säätiön nimissä, ja haaveilee uudesta road tripistä.