Näin helposti Kate Upton sai huippuluokan mallisopimuksen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen Kate Upton lukeutuu tämän hetken suosituimpiin ja seuratuimpiin supermalleihin. 20-vuotias kaunotar on toiminut mallina vuodesta 2008 lähtien, ja hän herätti alkuvuodesta laajaa huomiota poseeraamalla toistamiseen Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.

Uptonia ihaillaan parhaillaan Amerikan Voguen kesäkuun numeron kannessa. Samaisen lehden haastattelussa neitokainen paljastaa itsestään muutamia yllättäviäkin uusia asioita. Kaunotar kertoo esimerkiksi saaneensa mallisopimuksen menestyneen IMG-mallitoimiston kanssa vain soittamalla heille.

– Minulla on aina ollut uratavoitteita. Ja päätin sen polun, jota haluan kulkea saavuttaakseni nämä tavoitteet. Jos se tarkoitti sitä, että soitan maailman parhaaseen mallitoimistoon, niin sitä se sitten tarkoitti, Upton selittää Voguelle.

Neitokaisen kerrotaan myös haluavan perustaa oman alusvaatelinjaston. Kaunotar paljastaa samalla, ettei hän syö dieettinsä takia mitään muuta kuin asioita, jotka ”uivat tai lentävät”, eli kalaa tai kanaa. Voguen tietojen mukaan supersuosittu Upton oli vuonna 2012 maailman neljänneksi etsityin ihminen Yahoo-hakukoneen tilastoissa.

Taannoin Kate Uptonin uutisoitiin suudelleen rapmoguli Sean ”P.Diddy” Combsia LIV-klubilla Miamissa. Pari helli silminnäkijöiden mukaan toisiaan baarin VIP-osastolla, ja heidän kerrottiin tavanneen myöhemmin New Yorkissa. Sekä räppäri että mallikaunotar ovat kiistäneet huhut romanssista, mutta aika näyttänee tämänkin julkkisjuorun todellisuuden.