Snoop Lion toimi parittajana: ”Unelmoin huorien omistamisesta”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen rap-legenda Snoop Dogg tunnetaan nykyisin nimellä Snoop Lion. Mies teki vastikään reggae-henkisen Ashtrays and Heartbreaks -yhteisdueton laulaja-näyttelijätär Miley Cyrusin kanssa. Nyt mies säväyttää hurjalla paljastuksella vuoden 2003 kiertueestaan.

Snoop Lionin mukaan hän nimittäin toimi erittäin ammattimaisena parittajana Playboy Tourinsa aikana vuonna 2003. Rolling Stone -lehdelle paljastuksensa tehneen artistin mukaan hän majoitti kymmenen ilotyttöinä toiminutta naista bussissa, joka seurasi hänen omaa kiertuebussiansa kiertueen ajan. Rap-artisti hankki naisille asiakkaita kuuluisista urheilijoista ja artisteista.

– Leikin, että otin rahat huorilta, mutta annoinkin heidän pitää ne. Siinä ei koskaan ollut kyse rahasta, kyseessä oli kiinnostus parittajana toimimiseen. Unelmoin lapsena parittajana olemisesta, unelmoin auton ja siihen sopivien vaatteiden ja huorien omistamisesta, Snoop Lion selittää Rolling Stonesille.

Muusikon mukaan hän asetti avioliittonsa koulussa tapaamaansa vaimoonsa Shante Tayloriin vaakalaudalle parittamisensa seurauksena. Haastattelussa Snoop Lion ylistääkin vaimoansa rinnallaan pysymisestä. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 1997 lähtien ja heillä on kolme yhteistä lasta.

41-vuotias Snoop Lion joutui viime vuonna vaikeuksiin Norjassa, kun hänellä oli liikaa käteistä rahaa mukanaan. Britannian viranomaiset ovat poistaneet hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi taannoin esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja tämän johdosta Snoop joutui perumaan keikkojaan puukenkämaassa.