Uskomaton papukaija! Puhuu kuin papupata

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Papukaijat osaavat tunnetusti matkia kuulemiaan ääniä uskomattoman hyvin. Nyt verkossa ihastuttaa Disco-niminen undulaatti, jonka puheenlahjoilla ei tunnu olevan rajoja. Linnun höpöttely onkin muodostunut oikeaksi YouTube-hitiksi.

Jo lähes 1,5 miljoonaa katsojaa keräneellä videolla Disco toistelee siansaksan seassa kunnollisia, ymmärrettäviä lauseita. Lintu tuntuukin opetelleen fraasejaan elokuvista ja muusta populaarikulttuurista. Discon omistaja tuntuukin käyttäneen aikaa linnun oikeaoppiseen kulttuurisivistämiseen.

– Nobody buts baby bird in a corner, lintu matkii kuuluisaa Nobody buts Baby in a corner -lausetta elokuvasta Dirty Dancing.

Disco toistelee videolla myös poliisisarjoista tuttuja fraaseja. Videon mukaan undulaatti asustelee New Yorkin osavaltiossa Yhdysvalloissa omistajiensa kanssa. Netti-ilmiöksi kovaa vauhtia nousevalla linnulla on jo omat Facebook-sivunsa, ja eläintä voi myös seurata Twitterissä.

20130512-114003.jpg