Jack Bauer palaa – uusi 24 tuotantokausi tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla huhuista, joiden mukaan 24-televisiosarja saisi mahdollisesti jatkoa. Tänään FOX on viimein vahvistanut asian ja kertonut, että hittisarja saa uuden 12 jakson tuotantokauden.

24-televisiosarjan elokuvaversiosta on huhuttu jo useamman vuoden ajan. Vuonna 2011 elokuvan tekeminen vahvistettiin jo kertaalleen useasta eri lähteestä. Sarjan fanit saivat kuitenkin pettyä, sillä uusimpien tietojen mukaan elokuvaa ei tehdä.

Sarjan tuottaja David Fury vahvisti Twitterissä työstävänsä Tyrant-nimistä pilottia uudelle 24-sarjalle. Mukana Tyrantia työstämässä on myös sarjaa aiemminkin tuottanut Howard Gordon. Kiefer Sutherlandin kerrotaan olevan neuvotteluissa Jack Bauerin rooliin palaamisesta. Miehen uutuussarja Touch lopetettiin viime viikolla vain yhden tuotantokauden jälkeen, eli hänellä on nyt aikaa palata Jack Bauerin rooliin.

Supersuosittua 24-toimintasarjaa tehtiin alunperin kahdeksan tuotantokautta vuosina 2001 – 2010. Sarja voitti vuosien varrella lukuisia arvostettuja televisio-alan palkintoja. 24 voitti muun muassa parhaan draamasarjan Golden Globe -palkinnon vuonna 2004. Myös sarjan päänäyttelijä Kiefer Sutherland on vienyt roolistaan Jack Bauerina pystejä kotiinsa.