Kardashianeja uhkasi 10 000 000 dollarin lasku – vaihtoivat meikkisarjan nimen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Realitytähti Kim Kardashian on seurustellut jo kahdeksan kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka virallisesti hän erosi vasta äskettäin koripalloilija Kris Humphriesista. Kim Kardashian on nyt kokenut siskojensa Khloen ja Kourtneyn kanssa ongelmia Khroma-meikkisarjansa tiimoilta.

Päänvaivaa julkkissiskoille tuotti amerikkalainen Kroma Makeup -meikkiyhtiö, joka ryhtyi Kardashianeiden kanssa kiivaaseen väittelyyn tavaramerkin käyttämisestä. Nyt kiistassa on saatu aikaan sovinto.

WWD uutisoi, että siskosten Khroma-meikkejä on jo ehditty tuottamaan ja jakelemaan ympäri Yhdysvaltoja. Meikit eivät kuitenkaan tule nykyisellä nimellään päätymään kauppojen hyllyille, sillä välttääkseen 10 miljoonan dollarin sakot, siskokset antoivat meikkilinjastonsa uudeksi nimeksi Kardashian Beauty. Nimenvaihdoksesta huolimatta Kardashianeiden meikkejä mainostavat Khroma-nimellä varustetut verkko- ja Facebook-sivut toimivat edelleen.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä.