Kendall Jenner on tuleva supermalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isosiskonsa Kimin valtaisan maailmanlaajuisen menestyksen myötä Kardashianien klaanin nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner on myös onnistunut aloittelemaan omaa mallliuraansa. Äskettäin hän vietti perheensä kanssa lomaa Kreikassa, jossa teki myös mallikuvauksia.

17-vuotias Kendall Jenner on osoittautunut varsin ahkeraksi malliurallaan. Kun muut Kardashianit vielä toipuivat lomalennosta, oli tumma solakka kaunotar jo muotikuvauksissa Agua Bendita -uimapukumerkin kuvauksissa. Nyt tuleva supermalli on ikuistettu saapumassa vanhempiensa kanssa Beverly Hillsissä sijaitsevaan The Ivy -ravintolaan.

Teinitytön isosisko Kim Kardashian tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan, jota maailma sai ensisilmäyksen kaunottaren julkisuuteen levinneen seksivideon myötä. Sittemmin muodokas tähti on luonut itselleen huomattavan aseman Hollywoodissa mainossopimusten ja omien vaatemallistojensa merkeissä. Hän seurustelee tällä erää räppäri Kanye Westin kanssa.