Näyttävä mokakooste videona – näistä sankareista ei kannata ottaa mallia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Oman osionsa verkkovideoista muodostavat niin sanotut mokavideot, joissa nähdään erilaisia pieleen menneitä temppuja ja arkipäivän tilanteita. Nyt uusimmalle YouTube-videolle on koottu toukokuun kuukautinen annos pulssia nostattavia sattumuksia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla muun muassa nähdään, kuinka eräs nuorukainen kiipeää korkeille tikkaille epämiellyttävin seurauksin. Koosteeseen on päätynyt myös muutama suomalainen lumilautailupätkä, joissa nähdään mönkään menneitä temppuja. Mukana on luonnollisesti myös trampoliinilla hyppimistä, joka ei sitten mennytkään ihan suunnitellusti.

Vaaratilanne nähtiin myös pätkässä, jossa mies on lähellä pudottaa pienen lapsen jokeen. Lasten epäonnistuneita temppuja koosteessa taas nähdään useampaankin otteeseen. Hulvatonta videota on käyty katsomassa YouTubessa jo lähes 70.000 kertaa.