Summer Sound Festivalin tähtikattaus kasvoi jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjois-Euroopan suurin elektronisen musiikin tapahtuma Summer Sound Festival valtaa Helsingin Messukeskuksen 26. – 28. heinäkuuta. Tapahtumassa nähdään valovoimaisimpia elektronisen musiikin artisteja sekä kansainväliseltä että kotimaiselta kentältä. Nyt tapahtuma on julkaissut koko joukon uusia tähtiesiintyjiä.

Tapahtuman uusimmat vahvistuneet esiintyjät ovat suomalaisväritteinen brittikokoonpano Above & Beyond, Bingo Players, Otto Knows, Sander Van Doorn sekä Steve Angellon johdolla toteutettu Size Mattes-stage.

Above & Beyond kuuluu maailman tunnetuimpiin elektronista musiikkia soittaviin kokoonpanoihin. Paavo Siljamäen, Jono Grantin ja Tony McGuinnesin muodostama trio esiintyi Rio de Janeiron rannalla miljoonan ihmisen yleisölle, ja heidän Group Therapy-radiolähetyksellään on viikottain yli 30 miljoonaa kuuntelijaa. Yhtyeen oma levymerkki Anjunabeats on yksi maailman arvostetuimmista elektronisen tanssimusiikin julkaisijoista.

Hollantilainen Sander Van Doorn on yksi tämän hetken arvostetuimmista elektronisen tanssimusiikin tuottajista, ja suosituimmista esiintyjistä. Van Doorn on pitänyt hallussaan paikkaa DJ Magazinen Top 100 -listan kahdenkymmenen suosituimman joukossa viimeiset viisi vuotta.

Summer Sound Festivalilla nähdään lisäksi muun muassa huippusuositusta Swedish House Mafiasta tunnettu Axwell, Hardwell, Knife Party, DJ Tiesto ja ensimmäistä kertaa Suomessa vieraileva Nicky Romero, jonka yhdessä Aviciin kanssa tuotettu I Could Be The One -singlensä on soinut viime aikoina tiuhaan suomalaisilla radioaalloilla.