Vin Diesel: ”Facebook on minulle velkaa miljardeja dollareita”

Digi Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen elokuvatähti Vin Diesel muistetaan monista räiskyvistä toimintapätkistä. Äskettäin mies antoi faneilleen Facebook-sivuillaan ikimuistoisen ystävänpäivälahjan laulaessaan heille Rihannan Stay-kappaleen. 45-vuotias Vin onkin erittäin pidetty faniensa keskuudessa.

Tästä kertoo myös se, että näyttelijäkomistuksen Facebook-tilistä on tykätty uskomattomat 42 miljoonaa kertaa. Nyt Diesel on kommentoinut hurjaa Facebook-suosiotaan Entertainment Weekly -lehdelle. Miehen mukaan silloin, kun hän avasi Facebook-sivunsa, ainoa ihminen jolla oli miljoonia faneja, oli Yhdysvaltain presidentti Barack Obama.

Menestysnäyttelijä kertookin haastattelussa, että alettuaan todella juttelemaan faneilleen Facebookissa, hänestä tuli maailman suosituin verkkosivu. Diesel on koko ajan painottanut sitä, että vain hän itse päivittää sivujaan. Komistuksen mukaan hänen uskolliset faninsa huomaisivat, jos joku muu kirjoittaisi hänen puolestaan.

– Yleisöni tuntee minut niin hyvin sivuillani, että jos tuottajakumppanini on huoneessa silloin kuin kirjoitan, he huomaavat että joku oli lähelläni. Se on aika siistiä, niin sivistyneitä he ovat. Facebook on oikeasti velkaa minulle miljardeja dollareita. Mutta ihan sama, Vin Diesel nauraa lehdelle.