Ei hätää! Angelina Joliella on jatkossa muodokas silikonirintamus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman viihdemediat ovat tänään raportoineet laajasti siitä kuinka yksi maailman kauneimpiin näyttelijättäriin lukeutuvat tähti joutui leikkauttamaan molemmat rintansa pois syöpäriskin noustua peräti 87 prosenttiin. Fanien tyrmistys on kuitenkin ainakin osittain ennenaikaista.

Angelina Jolie kertoi The New York Times -lehdelle leikkauttaneensa molemmat rintansa, mutta faneilla ei ole syytä huoleen. Kaunotar on nimittäin vahvistanut, että molempiin rintoihin on asennettu tilalle silikonirinnat. Näin ollen suosikkinäyttelijä voi jatkaa normaalisti roolejaan valkokankaalla.

Amerikkalainen näyttelijätär Angelina Jolie lukeutuu Hollywoodin tunnetuimpiin ja parhaiten palkattuihin naistähtiin. Pitkän uran tehnyt Jolie tunnetaan lumoavan kauneutensa ja muhkeiden huuliensa lisäksi useista menestyselokuvista, kuten Wanted, Salt ja Changeling – vaihdokas. Brad Pittin kanssa kahdeksan vuoden ajan seurustellut Angelina Jolie oli aiemmin naimisissa Johnny Lee Millerin ja Billy Bob Thorntonin kanssa.