Chris Brown kiinni graffiteista – tuomittiin sakkoihin ja siivoamaan sotkunsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen r&b-tähti Chris Brownin suhde popkaunotar Rihannaan on ollut yksi musiikkimaailma viime vuosien seuratuimmista rakkaustarinoista. Brown onnistui viime viikolla suututtamaan naapurinsa oman talonsa seinään maalatuilla graffiteilla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Los Angeles Timesin mukaan naapurit tekivät valituksia Brownin talon pintaan ilmestyneistä terävähampaisista, punasilmäisistä hahmoista.

– Täällä asuu paljon vauvoja ja lapsia, ja he ovat kauhuissaan. Näyttää siltä, kuin seinillä olisi paholaisia – isoja silmiä ja pelottavia hampaita. Emme ole tottuneet tällaiseen, Hollywood Dellin naapurustoyhdistyksen puheenjohtaja Patti Negri kertoo.

Ensin Chris Brown kiisti tehneensä graffitit, mutta sen jälkeen verkkoon ilmestyi ohikulkijan ikuistamia kuvia, joissa Chris nähtiin maalaamassa kuvia. Nyt Brown on määrätty poistamaan maalaukset seinältään 30 vuorokauden kuluessa. Lisäksi hänelle määrättiin sakkoja 376 dollarin, eli noin 290 euron edestä. Muusikko itse ei ole päätöksestä mielissään, ja hän aikoo vedota asianajajansa Mark Geragosin kanssa Yhdysvaltain perustuslakiin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Brown erosi laulajatar Rihannasta toistamiseen viime kuussa. Pariskunta oli aiemmin onnellisesti yhdessä, kunnes räppäri pahoinpiteli tyttöystävänsä vuonna 2009. Suuri yleisö ei ole vieläkään antanut miehelle anteeksi tämän tekoa, vaan väkivaltaillan jäljet näkyvät hänen urassaan ja suosiossaan.