Courtney Stoddenin mekko vesirajassa – sisältöhän sieltä paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Courtney Stodden tuli tunnetuksi mentyään 16-vuotiaana naimisiin 52-vuotiaan näyttelijän kanssa. Siitä saakka Courtney on pitänyt itsensä tehokkaasti otsikoissa muun muassa rohkeilla nettikuvilla ja paljastavilla asuilla.

Sunnuntaina Courtney kuvattiin äitienpäiväillallisella Länsi-Hollywoodissa yhdessä näyttelijämiehensä Doug Hutchisonin kanssa. Tuttun tapaan Courtneyllä oli yllään äärimmäisen niukka mekko, joka tällä kertaa paljasti sisältönsä neitokaisen noustessa autoon. Kaikeksi onneksi Stoddenilla oli alushousut jalassaan.

Courtney Stodden on naimisissa isänsä ikäisen 52-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunta löysi toisensa, kun neito oli vasta 16 vuoden ikäinen. Tämän vuoksi Stodden onkin saanut teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin.