Lucy Mecklenburghin bikinivartalo pysäyttää miehen kuin miehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian The Only Way Is Essex -realitysarjan tähti Lucy Mecklenburgh erosi vastikään kihlatustaan Mario Falconesta, kun hän sai selville miehen pettäneen häntä. Lucy lähti eron jälkeen heti Britanniasta ja lensi Espanjan aurinkoon toipumaan tapauksesta.

Nyt hänet on ikuistettu jälleen rantapuuhissa, sillä Lucy nautiskelee parhaillaan rantakeleistä lomailemalla Espanjassa. Valkoisiin bikineihin sonnustautunut kaunotar huomattiin rannalla takuulla, ja paparazzit kiirehtivät ikuistamaan näyn.

22-vuotias englantilainen Lucy Mecklenburgh on näyttelijäkaunotar, joka teki läpimurtonsa The Only Way Is Essex -televisiosarjassa. Näyttelemisen lisäksi hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Neitokainen seurusteli vielä jokin aika sitten näyttelijäkollegansa Mario Falconen kanssa, ja pariskunta suunnitteli menevänsä naimisiin lähitulevaisuudessa. Lucy jätti miehen pettämisen takia.