Maggie Reilly konserttikiertueelle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skotlannista kotoisin oleva laulajalegenda Maggie Reilly tekee syksyllä julkaistavan uuden Heaven Sent -albuminsa merkeissä lokakuussa viiden konsertin mittaisen kiertueen Suomessa.

Kiertue alkaa Helsingin Kulttuuritalosta 22. lokakuuta ja seuraavina päivinä ovat vuorossa Tampere-talo ja Lahden Sibeliustalo. Oulun Teatriassa laulajatar esiintyy lauantaina 26. päivä ja sunnuntaina 27. lokakuuta kiertue huipentuu Porin Promenade-saliin.

Maggie Reilly tunnetaan erityisesti ikimuistoisista hiteistä Moonlight Shadow, Every Time We Touch, To France ja Family Man. Laulajattaren musiikillisiin yhteistyökumppaneihin on kuulunut muun muassa Karl-Heinz Stockhausen, Mike Oldfield ja Pink Floydin Dave Gilmour, joiden kanssa Reilly on duetoinut ja tehnyt musiikkia.

Reilly on uransa aikana esittänyt myös jazzia sekä funk-rockia eri kokoonpanoissa, ja vuonna 2006 julkaistulla Rowan-albumilla hän haki innoistusta skottilaisesta ja englantilaisesta kansanmusiikista. Reillyn viimeisin studioalbumi, vuonna 2009 julkaistu Looking Back, Moving Forward sisältää uudelleentulkintoja Reillyn kappaleista.

Ti 22.10 Helsinki, Kulttuuritalo

Ke 23.10 Tampere, Tampere-talo

To 24.10 Lahti, Sibeliustalo

La 26.10 Oulu, Teatria

Su 27.10 Pori, Promenade