Mies raiskasi oman riikinkukkonsa – saa raskaat syytteet

Ohhoh! · Stara.fi

Ympäri maailmaa suhtautuminen ihmisen ja eläimen väliseen seksuaaliseen kanssakäymiseen poikkeaa jonkin verran. Monissa maissa kaikenlainen intiimitoiminta eläimen kanssa on jyrkästi kielletty laissa, mutta useissa maissa sellaista ei ole kuitenkaan erikseen kielletty.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Yhdysvalloissa on tullut julki tapaus, jossa 64-vuotias David Beckmann pidätettiin Rosellen kaupungissa Illinoisissa. Mies otettiin kiinni sen jälkeen kun poliisi oli löytänyt hänen autotallistaan kuolleen lemmikkiriikinkukon.

Tutkimuksissa selvisi, että mies oli harrastanut Phyl-nimisen lemmikkieläimensä kanssa seksuaalista aktiviteettia. Mies on parhaillaan poliisivankilassa pidätettynä ja odottamassa syytteitä, joita on tulossa muun muassa eläinrääkkäyksestä, pahoinpitelystä ja huumeiden hallussapidosta sekä erinäisistä muista laittomuuksista.