Gisele Bundchenin joogasessio päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen Gisele Bundchen on jo vuosia kuulunut parhaiten tienaavimpien huippumallien joukkoon. 32-vuotias tähti neuvottelee parhaillaan miljoonien arvoisesta sopimuksesta H&M-brändin kanssa.

Mallineito on edelleen hurjan hyvässä kunnossa, vaikka hän on synnyttänyt uransa ohessa jo kaksi lasta. Gisele julkaisi Instagram-blogissaan otoksia, joissa hän nautiskelee lomailusta trooppisessa ympäristössä. Kaunotar ehti myös joogata ystävänsä Cristina Kalyani Paesin kanssa.

Gisele Bundchenilla on hallussaan ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa.