Kanye Westin 750 000 dollarin Lamborghini jäi porttien väliin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen supertähti Kanye West on luonut uraa niin räppärinä ja musiikkimogulina kuin muotisuunnittelijanakin. Muusikolla oli taannoin epäonninen päivä, sillä hän löi päänsä metallitolppaan kävellessään Los Angelesissa. Westin harmiksi valokuvaajat tallensivat tapauksen.

Kanye Westin huono tuuri näyttää vain jatkuvan. Nyt miestä kohtasi tragedia, kun hänen Lamborghini-merkkinen autonsa jäi tähden tyttöystävän, Kim Kardashianin, Los Angelesin kodin porttien väliin. Kanye West oli itse tapahtumahetkellä New Yorkissa, ja auton ratissa oli palkattu kuski.

Räppärin mustan Lamborghinin kerrotaan olevan 750.000 dollarin, eli noin 578.000 euron, arvoinen. TMZ-verkkosivuston mukaan hermostuneet korjaamotyöntekijät saapuivat nopeasti paikalle tutkimaan mahdollisia vahinkoja. Kanyen mieltä tuskin lämmittää tieto siitä, että paparazzit onnistuivat ottamaan kuvia myös viimeisimmästä huonotuurisesta onnettomuudesta.

Äskettäin Kanye Westin kerrottiin harkitsevan itselleen kymmenen miljoonan dollarin arvoista henkivakuutusta. Asiaa ajoi eteenpäin erityisesti miehen tuleva anoppi Kris Jenner, joka haluaa räppärin laittavan tulevan lapsensa ensimmäiseksi edunsaajaksi vakuutukseen. Myös Kim Kardashian aikoo laittaa lapsensa oman henkivakuutuksensa edunsaajaksi.