Kendall Jenner esitteli bikiniensä alaosaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien klaani tunnetaan maailmalla parhaiten parhaillaan esikoistaan odottavan Kimin ansiosta. Myös sisaruksista toiseksi nuorin, Kendall Jenner, on viime aikoina ollut otsikoissa esimerkiksi nosteessa olevan mallinuransa ansiosta.

Virallisten mallikuvien lisäksi kaunotar nähdään usein myös hänen itsensä sosiaalisessa mediassa jakamissa kuvissa. Nyt Kendall Jenner on jakanut Instagram-kuvablogissa rohkeahkon otoksen, jossa näkyvät hänen bikiniensä alaosa ja jaloissaan olevat rullaluistimet.

– Pinkit pilkulliset bikinit ja rullaluistimet, Kendall twiittasi ytimekkäästi.

Teinitytön isosisko Kim Kardashian tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan, jota maailma sai ensisilmäyksen kaunottaren julkisuuteen levinneen seksivideon myötä. Sittemmin muodokas tähti on luonut itselleen huomattavan aseman Hollywoodissa mainossopimusten ja omien vaatemallistojensa merkeissä. Hän seurustelee tällä erää räppäri Kanye Westin kanssa.