Kim Kardashian kielsi kännykät synnytyssairaalasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin raskausajan kerrotaan koetelleen reality-julkkista, sillä hän paljasti äskettäin kärsineensä kivuista ja peloista odotusaikanaan. Kim Kardashian ja Kanye West varttuvat parhaillaan esikoislapsensa syntymää, ja varsinaiseen synnytystoimenpiteeseen on varauduttu useilla säännöillä ja vaatimuksilla.

Kim Kardashian on tunnustanut aiemminkin olevansa raskautensa ja tulevan jälkikasvunsa suhteen huolestunut. Nyt lähinnä raskauskuvillaan viime aikoina kohahduttanut tummaverikkö on kieltänyt synnytyssairaalan henkilökunnan kännykät hänen siellä ollessaan.

Viimeistään heinäkuussa lapsensa maailmaan synnyttävä julkimo pelkää, että hänen Los Angelesissa sijaitsevan Cedars Sinai -synnytyssairaalan henkilökunta ottaa tuoreesta vauvasta kuvia. Vallankahvaa veivaava Kim on kuitenkin suonut kännykän kahden vanhemman lääkintähenkilökunnan jäsenen käyttöön kaiken varalta.

Kimiä on luonnehdittu Daily Star -sanomalehden mukaan jopa vainoharhaiseksi synnytykseen liittyen. Lisäksi kurvitar on pulassa asuvalintojensa suhteen – naisen suurin huoli tuntuu tällä hetkellä olevan se, että mitä hän pistää sairaalaan päälle, jotta näyttäisi tarpeeksi tyylikkäältä synnyttämistä ennen ja tietenkin myös sen jälkeen. Koko maailman media on varmasti kiinnostunut Westin ja Kardashianin tulevasta onnnenkääreestä.

Kimin ja Kanyen kerrottiin hiljattain tehneen selväksi perheilleen, ystävilleen ja faneilleen, etteivät he halua näiden ostavan tulevalle lapselle lahjoja. Pariskunta toivoo onnittelijoiden sen sijaan lahjoittavan lahjasummansa Chicagossa sijaitsevalle Lurien lastensairaalalle, jossa Kanye itse syntyi.