Summer Sound Festival -kisa: Mikä hittiyhtye julkistetaan perjantaina?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Messukeskuksessa jälleen ensi kesänä järjestettävä elektronisen musiikin massatapahtuma Summer Sound Festival on tähän mennessä julkistanut esiintyjäkaartiinsa jo monia alan kansainvälisiä supertähtiä. Seuraava tähtinimi julkistetaan perjantaina.

Nyt Stara ja Summer Sound Festival järjestävät kilpailun, johon oikein vastanneiden kesken arvotaan kyseisen hittiyhtyeen keikalle kahden hengen VIP-lippupaketti ja hotellimajoitus 2hh huoneessa.

Kilpailu on päättynyt.

Kyseessä on vuonna 2011 uransa lopettanut yhtye, joka tekee nyt ainutkertaisen comeback-keikan Summer Sound Festivaalilla. Kuusi albumia julkaissut yhtye myi 15-vuotisen uransa aikana peräti 12 miljoonaa levyä ja julkaisi lukuisia eletronisen tanssimusiikin hittejä, joista suurimman teema viittaa unettomuuteen. Yhtye esiintyi Suomessa vuonna 2002. Yhtyeen tuotannoissa vieraillut Dido on yhtyeen jäsenen sisko.