7-vuotiaalle Suri Cruiselle oma vaatemallisto

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tom Cruisen ja Katie Holmesin Suri-tytär on tätä nykyä miltei yhtä kuuluisa kuin vanhempansa. Suri käy kallista yksityiskoulua ja nauttii muutenkin luksuselämään kuuluvista huippueduista. Surilla väitetään olevan kaksoisolento paparazzien ja liian innokkaiden fanien harhauttamista varten.

Nyt seitsemänvuotiaan julkkislapsen uutisoidaan tehneen yllättävän uuden aluevaltauksen. The Sun -lehden mukaan Surille olisi nimittäin tarjottu 1,5 miljoonan punnan, eli noin 1,8 miljoonan euron arvoista sopimusta oman vaatemalliston suunnittelemisesta. Lehti kertoo, kuinka Surin oma mallisto tulisi myyntiin newyorkilaiseen vaatekauppaan jo ensi syksyllä.

Jos mallisto osoittautuu menestykseksi, sen kerrotaan leviävän muihinkin myymälöihin pitkin Yhdysvaltoja. Lehden lähteen mukaan pikkutyttö on erittäin kiinnostunut vaatteista. Suunnittelemisen kerrotaankin olevan Surille ikään kuin harrastus. Mukana malliston toteuttamisessa on myös tytön äiti Katie Holmes ja tämän stylisti Jeanne Yang.

Surin kerrotaan opettelevan hulppeassa yksityiskoulussaan jo toista kieltään, ja pikkuneito treenaakin paraikaa kiinan kielen alkeita. Cruise ja Holmes maksavat yli 32.000 euroa vuosimaksua silmäteränsä manhattanilaisesta opinahjosta. Monikulttuurinen koulu antaa julkkismaailman tyylikkäimmäksi lapseksikin valitulle Surille tulevaisuudessa paljon mahdollisuuksia edetä haluamalleen työuralle.