Turisti ikuisti uskomattoman ilmiön metsässä: ”Tämä on todella karmaisevaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy valtava määrä kasveja, joilla on hyvinkin poikkeuksellisia piirteitä. Nyt eräs sellainen evoluution tulos on päätynyt Jason Freemanin videokameralle, kun tämä ihmetteli kasvin outoa liikehdintää sademetsässä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa kuvatulla videolla nähdään miten vain yksi kasvi vaappuu suurella nopeudella puolelta toiselle aivan kuin tuuli heiluttelisi sitä voimakkaasti. Siitä ei kuitenkaan ole kyse, sillä kuvaushetkellä ei tuullut eivätkä muut kasvit liikkuneet juuri lainkaan.

Freeman ei löytänyt mitään järjellistä selitystä kasvin voimakkaalle vaappumiselle ja oli asiasta hyvin ihmeissään. Kaiken lisäksi mies pysäyttää kasvin kädellään, mutta sen jälkeen liike alkaa uudelleen.

– Okei, tämä alkaa todella kauhistuttamaan minua. Se ei ole tuuli. Katsokaa kuinka se heiluu. Tämä on hullua. Katsokaa kuinka nopeasti se menee. Todella karmaisevaa, Jason Freeman toteaa videolla.