Charlie Sheenin exät sotajalalla – raju riita elatusmaksuista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

42-vuotias näyttelijä Denise Richards määrättiin äskettäin ex-miehensä Charlie Sheenin toisen exän, Brooke Muellerin, kaksospoikien väliaikaiseksi huoltajaksi. Nyt Brooke väittää Denisen hoitavan Charlien jälkikasvua pelkästään rahanahneudesta.

Denise Richardsilla on Charlie Sheenin kanssa kaksi lasta. Richards adoptoi taannoin perheeseen myös Eloise-tytön. Kun Charlie Sheenin moniongelmainen ex-vaimo Brooke Mueller määrättiin psykiatriseen hoitoon muun muassa reseptilääkkeiden väärinkäytösten johdosta, annettiin samalla hänen ja Sheenin neljävuotiaat kaksospojat väliaikaisesti Denise Richardsin huostaan.

Brooke Mueller yritti kuitenkin äskettäin saada lapsensa siirrettyä Richardsilta veljensä holhoukseen oikeusteitse. Oikeus ei kuitenkaan suostunut lääkekoukussa olevan naisen pyyntöön. Radar Online -sivusto paljastaa, että päätöksen johdosta Mueller menettää Charlien hänelle kuukausittain maksaman 55.000 dollarin, eli liki 43.000 euron, elatusmaksun Deniselle. Bond-tyttö sen sijaan vakuuttaa, ettei ole kiinnostunut Charlien rahoista.

Kaksospojat Bob ja Max jäävät siis Richardsin huostaan vielä määräämättömäksi ajaksi. Brooke ei saa tavata lapsiaan. Denise Richards erosi Charlie Sheenistä jo vuosia sitten. Sheenin ja Muellerin liitto taas kesti ainoastaan vuodesta 2008 vuoteen 2010. Kaksikko on sittemmin käynyt kiivasta taistelua yhteisistä pojistaan, jonka aikana Mueller on muun muassa ottanut lähestymiskiellon Sheeniä vastaan.