Elastinen lihaksistaan: ”Treenaan vähemmän kuin Janni Hussi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiphop-tähti Elastinen kiertää parhaillaan Suomea uuden soololevynsä merkeissä. Äskettäin kerroimme kuinka hänet nähtiin tuoreella musiikkivideollaan erittäin lihaksikkaana. Stara tiedusteli haastattelussa Elastiselta hänen treenauksestaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Mä treenaan varmaan aika paljon vähemmän kuin Janni Hussi, sen voin sanoa. Treenaan kolmesta viiteen kertaan viikossa. En mä treenaa joka päivä, enkä montaa kertaa päivässä. Mulle on vaan vuosien kautta vakiintunut sellainen tapa treenata, jolla mä tiedän pysyväni kunnossa ja pystyn pitämään kondikseni hyvänä, Elastinen kertoi Staralle.

– Olen kokeillut paljon erilaisia juttuja, treenannut välillä kovempaa ja välillä vähemmän. Opetellut sitä kautta. Sama juttu safkaamisen kanssa. Se on sellaista jatkuvaa hifistelyä, räppäri hymyilee.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies tunnetaan siitä, että hän on vuodesta 2009 lähtien syönyt ”luolamiesten tapaan”, eli mukaillut ruokavaliossaan kivikautisten metsästäjä-keräilijöiden oletettua paleoruokavaliota. Kuntoilun kautta aiheesta innostunut rap-tähti sai kipinän ystävien ja nettiblogien kautta.

– Olen noudattanut sitä enemmän ja vähemmän. Tällä hetkellä olen muokannut siitä omanlaiseni ruokavalion, jossa mä kuitenkin syön aika paljon hiilareita. Saatan syödä vähän välillä ihan mitä vaan. En kuitenkaan ihan hardcorena noudata. Silloin, kun aloitin ja koklasin, se oli tiukempi.

– Siitä on tullut energisempi olo. Sitä ennen söin paljon valmisruokia, ja ne on jääneet kokonaan pois. Kaikki roskaruoka on jäänyt pois, se on varmaan suurin juttu. Nyt syön vaan niin sanottua hyvää ruokaa, se on jo paljon, summasi luomua kannattava mies.