Jonne Aaronin soololevy myynyt kultaa – jatkaa listaykkösenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jonne Aaronin suomenkielinen debyyttialbumi on saanut loistavan vastaanoton, sillä Onnen vuodet on myynyt kahdessa viikossa kultaa, eli yli 15.000 kappaletta. Levy on ollut Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalla kaksi viikkoa.

– Tämä tuntuu todella upealta! Ihmiset ovat avoimesti kirjoittaneet minulle, kuinka levy on heitä koskettanut. Monet kuulijat ovat samastuneet lyriikoihin ja saaneet niistä lohtua. Kun musiikki koskettaa, niin se on tehnyt tehtävänsä, Jonne Aaron kertoo.

Jonne Aaronin kesä pitää sisällään paljon keikkoja. Miestä ei haittaa istua kiertuebussissa bändinsä kanssa.

– Keikkalava on minulle tärkeä paikka. Yleisö laulaa todella lujaa uuden albumin biisejä. Olen äärimmäisen kiitollinen jokaiselle, joka keikoillamme on ollut tai on niille tulossa. Mikään ei ole minulle itsestäänselvyys. Ikäjakauma konserteissa on myös suuri, niissä käy ihmisiä vauvoista vaareihin.

Jonne Aaron lunasti paikkansa suomalaisten sydämissä viime syksynä Vain elämää -ohjelman myötä. Jonnen luotsaama Negative-yhtye on myynyt urallaan yli 100.000 albumia ja keikkaillut ympäri maailmaa.