Lordi villitsi Lontoossa – katso kuvat ”karmealta” keikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen monsterheavy-yhtye Lordi nousi euroopanlaajuiseen suosioon voitettuaan Euroviisut vuonna 2006 kappaleella Hard Rock Hallelujah. Sittemmin yhtye on keikkaillut jonkin verran myös kansainvälisillä areenoilla, ja nyt yhtye on villinnyt yleisöä Lontoossa.

Lordi nousi nimittäin lavalle The Garage -klubissa, joka oli pullollaan monsterihevin faneja. Kuvista voidaan huomata, että yleisö oli selkeästi myyty Lordin karmaisevan esiintymisen edessä, ja meno oli vauhdikasta.

Lordi julkaisi 1. maaliskuuta kuudennen studioalbuminsa To Beast Or Not To Beast. Yhtye suuntasi julkaisun myötä myös Euroopan kiertueelle. Lordissa on nykyisin kaksi uutta jäsentä, kun rumpali Mana korvasi viime vuonna menehtyneen Otuksen. Hella puolestaan korvasi yhtyeen kosketinsoittaja Awan, joka jätti yhtyeen viime kesänä. Uudella levyllä on mukana myös muistokappale Otukselle.