Maailman upeimmat rantahotellit listattiin – tässä tulos

Matkailu · Stara.fi

Maailman suosituin matkailualan arvostelupalvelu TripAdvisor sisältää nykyisin jo yli 100 miljoonaa matkailijoiden tekemää arvostelua hotelleista, ravintoloista ja muista turistikohteista. Nyt palvelu on listannut arvostelujen perusteella maailman upeimmat rantahotellit.

Kuva: Galley Bay Resort
Kuva: Galley Bay Resort

Ykköseksi rantahotellien listalla nousi Antiguan St. Johnsissa sijaitseva Galley Bay Resort & Spa, joka on samalla saanut arvostetun Traveller’s Choice 2013 Winner -tittelin. Erityisesti pariskuntien lomailuun suositeltu hotelli on arvostelujen mukaan kuin paratiisi maan päällä.

Toiseksi listalla sijoittui Cayman-saarten Grand Caymanilla sijaitseva Turtle Nest Inn ja kolmanneksi Fidjin Yasawa-saarilla sijaitseva Blue Lagoon Beach Resort. Maailman parhaiden rantahotellien listalla viiden parhaan joukkoon mahtuivat myös Havaijilla Honolulussa sijaitseva Outrigger Reef on the Beach -hotelli sekä Thaimaan Phi Phi -saarilla sijaitseva Outrigger Phi Phi Island Resort & Spa.